Размещенные на сайте материалы передаются на сайт в автоматическом режиме по API YOUTUBE. Материалы могут содержать информацию, предназначенную для пользователей старше 18 лет.
18+

Tanpo Tresnamu (Denny Caknan) ~ Sela Silvina || Izull Music + kendang cilik

3 Просмотры
Издатель
Izull Kendang Cilik Banyuwangi

Songwriter : Ary Setyo Widodo
Artis : Sela Silvina
Song : Tanpo Tresnamu

Biyen seneng bareng
Karo kowe
Biyen susah tetep
Karo kowe
Sa iki wes bedo
Kowe ro wong liyo
Ngambyarno ngimpiku
Nyanding sliramu

Opo kudu pasrah kahanane
Kudu nrimo karo putusane
Sak tenane ati iki ora lilo
Yen nyawang sliramu nyanding
Wong

Segampang kuwi caramu
Ngapusi roso atimu
Sak iki aku dewe neng kene
Ming sepi tanpo trisnamu

Kepiye maneh caaku
Nglalekno esem guyumu
Sak iki aku dewe neng kene
Ming sepi tanpo trisnamu

Sak iki aku dewe neng kene
Ming sepi tanpo trisnamu

Ming sepi tanpo


#IzullMusic
#Kendang_Cilik
Категория
Музыка
Комментариев нет.
Яндекс.Метрика