Размещенные на сайте материалы передаются на сайт в автоматическом режиме по API YOUTUBE. Материалы могут содержать информацию, предназначенную для пользователей старше 18 лет.
18+

Pendhoza - Pengagum Rahasia (Official Music Video)

3 Просмотры
Издатель
Song Title : Pengagum Rahasia

COMPOSER
Vocal : Al Lewunk & Sandios
Music Direct : Bagus Muhammad
Lyric : Sandios Pendhoza
Arranger : Bagus Muhammad
Pengisi Gitar : Candra Wijaksa
Pengisi Bass : Pipit Apriliani
Pengisi Keyboard : Eka Bagus
Recording : Gilaz Studio
Mixing & Mastering : Gilaz Studio

MUSIC VIDEO
Director : Ryan Aditya
Camera : Wahyu Tomy & Dwi N Putra
Editor : Ryan Aditya
Lokasi : Perum Pesona Giwangan
:

CAST
Bayu Sulistyanto (Pengagum Rahasia)
Tiara Putri (Cewek Idaman)
Febrianto (Mamang Supir)
Andhika Mauli (Pacar si Cewek)

THANKS TO
Tuhan Yang Maha Esa
Kedua Orang Tua
Cah Kerjo Team Fun
Kickchick Cloth
Dimas Imam Prasetya
Chandra Harmony
Vendy Sadega
Nanda Riskumala
Tyo Bom Bom
Primantaka
Reza Ahmad Yoga
Dan Seluruh Alam Semesta

Judul : PENGAGUM RAHASIA
Tratapan Atiku Naliko
Koe liwat ning ngarepe mata
Rasa iki dadi ra karuan
Nyawang koe sing ayu tenan

Saben bengi kegowo ngimpi
Esemmu sing manis ngayemke ati
gawe aku pengen kenal koe
Muga durung ono sing due

Aku salah menduga
Ternyata kau ada yang punya
Seketika aku kecewa
Ku pilih saja
Jadi pengagum rahasia

Bola-bali aku mung iso nyawang
Soyo ngawur iki dadi rasa sayang
Pengen cedak nanging aku malah wedi
Merga kowe wis ono sing nduweni

Kudu piye yen wis ngene kahanane
Soyo suwe roso ku mung kanggo awake
Tekan kapan anggonku sing ngrasakke
Mending ndonga sesuk aku jodone kae

Kebacut kedanan aku karo esemmu
Bingung piye carane mendapatkan dirimu
Sadar diri ning matamu aku iki sopo
Koyo cebol nggayuh lintang sing raiso nyata
Pancen kenyataan kadang marai loro
Opo dasar aku iki sing ratau ngoco
Yo mung iso nyawang koe nggone wong liyo
Bakal tak tresnani nganti tekane tuo

#Pendhoza
#PengagumRahasia

More Info PENDHOZA : 08996607774 (Call/WA)

Subscribe:
Instagram:

Pendhoza Official Youtube is under management of:
, Indonesia's 1st Certified & Official Youtube MCN
Категория
Музыка
Комментариев нет.
Яндекс.Метрика