Размещенные на сайте материалы передаются на сайт в автоматическом режиме по API YOUTUBE. Материалы могут содержать информацию, предназначенную для пользователей старше 18 лет.
18+

5-vjetori i anëtarësimit në UEFA

0 Просмотры
Издатель
Sot Kosova shënon 5-vjetorin e anëtarësimit në UEFA. Ishte pikërisht 3 maj i vitit 2016, kur në Kongresin e UEFA-s të mbajtur në Budapest, Federata e Futbollit e Kosovës përfundimisht e theu izolimin e padrejtë prej më shumë se 25-vjetësh dhe me shumicë votash u pranua si anëtare e UEFA-s me të drejta të barabarta. Ndërkaq, vetëm 10 ditë më pas FFK u anëtarësua edhe në familjen botërore të futbollit - FIFA.
Категория
Тренды
Комментариев нет.